Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi YapıldıToplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi Yapıldı

Büyük Zafer'in 100. yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ağustos 2022 tarihinde açılışı yapılan Kütahya Zafer Camii'nde ilginç bir olay yaşandı. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'a özel basım Kur'an-ı Kerim yerine konuldu.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Tugay Komutanlığındaki Zafer Camii'ni ziyaret etti. Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz ile birlikte özel basım Kur'an-ı Kerim'i camekanlı yerine yerleştirdiler.

Müftü Hüseyin Demirtaş, caminin mihrabı ile minberi arasına konulan 20 kilogram civarındaki bu özel basım Kur'an-ı Kerim'in Ahmed Karahisari Mushafı Şerifinin tıpkıbasımı olduğunu belirtti. Fetih Süresi bölümü sergilendi.

Kütahya halkının Mehmetçiğe armağanı olarak inşa edilen bu muhteşem eserin bitirilip hizmete alınmasında Kütahya Valisi Ali Çelik'in büyük katkıları olduğunu söyleyen Müftü Demirtaş, eserin başarısında Tugay Komutanlığı, Belediye, İl Özel İdaresi ve hayırseverlerin desteklerinin de önemli olduğunu vurguladı.

İl Müftüsü olarak bu eserin tamamlanmasına tanık olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Demirtaş, Rabbimize şükrederek konuşmasını sonlandırdı.

#KütahyaZaferCami #MüftüHüseyinDemirtaş #Kur'anıKerim #BüyükZafer100Yıl