Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenmeye değer görülen "Annemin Arabası" adlı kısa film, Anadolu Üniversitesi'nde çekildi. Bu film, ulusal ve uluslararası birçok film festivaline katılmayı hedeflemektedir. Çekimler için ise Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi ev sahipliği yapmıştır.

"Annemin Arabası" adlı kısa filmin senaristliği ve yönetmenliği Esra Özcan tarafından yapılmıştır. Filmin yapımcılığını Ayça Bozkurt Atioğlu (Ati Film) üstlenirken, danışmanlık görevini ise Yusuf Emirdar yapmıştır. Görüntü yönetmenliği ise Engin Hayıroğlu tarafından gerçekleştirilmiştir. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencilerine sektörel deneyim kazandırmak amacıyla gerçekleşen çekimlerde, İBF Sinema ve Televizyon bölümü öğrencileri Sevgi Pekcan ve Fatih Azar reji asistanlığı ve set amirliği gibi görevleri üstlenmiştir.

#TürkSineması #KısaFilm #AnneminArabası #AnadoluÜniversitesi #Sinema