Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

İnşaat sektörü temsilcisi Arif Tarım, inşaat sektöründe inovatif yatırımlarda bulunacaklarını açıkladı. Tarım, sektörün hareketlenebilmesi için yenilikçi yatırımların hayata geçmesi gerektiğini ve özellikle gelişmiş teknolojiden yararlanmanın önemli olduğunu belirtti. Tarım, şu anda sektörel gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve sektörel gereksinimleri en iyi şekilde karşılamak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Tarım, farklı projeler üzerinde çalışmalar yaptıklarını belirtti ve inşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin can damarlarından biri olduğunu vurguladı. Tarım, farklı projelerin hayata geçirilmesinin sektördeki gelişmeleri olumlu etkilediğini ve ekonominin canlanmasına katkıda bulunduğunu ifade etti. Uzman ekibiyle birlikte sektörel ihtiyaçları göz önünde bulundurarak çalışmalar yaptıklarını belirten Tarım, sistematik bir çalışmanın istenilen sonuçlara ulaşmayı sağlayacağını söyledi. Ayrıca, firma yararının yanı sıra Türk ekonomisine olumlu etkide bulunmayı hedeflediklerini ve ilgili sektörlerin gelişmesine katkıda bulunmak istediklerini ekledi.

Tarım, teknolojinin hızla geliştiğini ve bu nedenle gelişen teknolojiden daha fazla yararlanılması gerektiğini vurguladı. İnşaat sektörünün canlanmasıyla direkt olarak ilişkili olan inovatif projeleri ön planda tuttuklarını belirten Tarım, sektörde çalışan tüm firmaların bu konuya önem vermesi gerektiğine inandığını ifade etti. Tarım, ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ve kısa sürede yeni inovatif projeler ekleyeceklerini söyledi.