Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Odunpazarı ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınavda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan 8 öğrenci için ödül töreni düzenlendi. Türkiye birinciliğini elde eden bu öğrenciler, Eskişehir'in ve Odunpazarı ilçesinin gururu olarak ödüllendirildi.

Yapılan açıklamada, öğrencilerin büyük bir emek ve çaba sarf ederek bu başarıyı elde ettiği belirtildi. Ayrıca, veliler ve öğretmenlerin, öğrencilerin yanında olup destek vererek onların başarısına katkı sağladığı vurgulandı. Okul yöneticilerinin de kurum kültürünü okullara aşılayarak öğrencilerin başarısının önünü açtığı ifade edildi.

Törene, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Babur Mimtaş ve İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman da katıldı. Kahvaltıda bir araya gelen bu isimler, öğrencilerle gelecekleri hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Gurur, mutluluk ve heyecanın paylaşıldığı etkinlikte, öğrencilerin gelecekte tercih edecekleri okullar ve hayalleri üzerine konuşuldu.

Törende, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu ve diğer kurum idarecileri, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilere gelecekteki başarıları için iyi dileklerde bulunan kaymakam ve idareciler, ödüllerini takdim ettiler. Bu törenle birlikte, Odunpazarı ilçesinde başarı elde eden öğrenciler gururla ödüllendirildi. #LGS #başarı #ödül #öğrenciler