Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'de 18-60 yaş arası vatandaşlar için düzenlenen özel bir organizasyon, voleybol maçlarıyla hem spor yapmalarını sağlıyor hem de keyifli vakit geçirmelerine katkı sağlıyor. Bu organizasyonun amacı, toplumun sağlıklı ve mutlu olabilmesi için sporun önemini vurgulamak ve voleybol oynamak isteyenleri bir araya getirmektir. Katılımcılar, voleybol oynama fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirirken, bu tür etkinliklerin katılımcıları sağlıklı yaşama teşvik ettiğini ifade ettiler. Voleybol maçlarının düzenlendiği alan, profesyonel maçları aratmayacak şekilde düzenlenmiş ve katılımcılar için keyifli bir deneyim sunmuştur.

Spor organizasyonunu düzenleyen Semih Akarçay, sağlıklı ve mutlu bir toplum için sporun önemini anlattı. Amacının 18-60 yaş arası insanları bir araya getirerek voleybol maçları yaptırmak olduğunu belirten Akarçay, katılımcıların voleybol bilgisinden bağımsız olarak herkesi maçlara davet etti. Tek kişi olarak bile katılım sağlanabileceğini ve takım olma zorunluluğunun olmadığını söyleyen Akarçay, organizasyona katılmak isteyenlerin Whatsapp grubunu takip edip istedikleri maçlara katılabileceğini belirtti. Özellikle şirket çalışanları, öğrenciler, aileler ve kamu personellerinin katılım sağladığı organizasyonun, hem voleybol kültürünün yaygınlaşmasına hem de insanların eğlenerek bir araya gelmesine katkı sağladığını dile getirdi.

Organizasyona katılan bir katılımcı olan Ali Can Uluğ, düzenlenen voleybol organizasyonunun beğendiğini ve tekrar voleybol oynamaya karar verdiğini anlattı. Uluğ, önce futbol oynamak için halı sahalara gittiğini ancak bu organizasyonu sosyal medyada gördükten sonra buraya katılmaya karar verdiğini söyledi. Haftada 4 maça katıldığını ve maçların hakemler eşliğinde müzikler eşliğinde oynanmasının voleybol oynamayı daha keyifli hale getirdiğini ifade eden Uluğ, aynı zamanda yeni insanlarla tanışarak sosyal bir ortamda vakit geçirdiğini belirtti. Ücret konusunda da uygun olduğunu düşündüğünü ve organize eden Semih beye teşekkür ettiğini dile getirdi.

Başka bir katılımcı olan Güler Üçtaş ise anne olduğunu ve çocuklarını annesine bırakıp voleybol oynamaya geldiğini belirtti. Erkeklerin halı sahalarda futbol oynayabileceğini ancak kadınlar için benzer bir şansın olmadığını söyleyen Üçtaş, bu organizasyon sayesinde spor yapmanın yanı sıra kaliteli vakit geçirebildiğini ifade etti. Böyle bir organizasyonun her ilde olması gerektiğini düşündüğünü söyleyen Üçtaş, yetişkinler için güzel bir etkinlik olduğunu belirtti.