Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de sıcak hava etkisini göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar çeşitli yöntemlerle bunaltan sıcaklıktan korunmaya çalışırken, yaz tatili fırsatlarını da kaçırmamaya özen gösteriyorlar. Özellikle Eskişehir'in en ünlü yerlerinden biri olan Adalar bölgesinde bulunan Porsuk Çayı, güzel manzaralar eşliğinde gondol turu yapma imkanı sunuyor. Bunaltıcı sıcaklıkta güneşin zararlı etkilerinden korunmak isteyen bazı vatandaşlar, tur sırasında şemsiye kullanarak kendilerini güneşten korudular. Bu önlem sayesinde gondolda seyahat eden vatandaşlar dikkatleri üzerlerine çekti ve çevredeki diğer vatandaşlar da bu önlemi çok mantıklı bulduklarını belirttiler.

Türkçe'de sportif faaliyetler ve doğa aktiviteleri için kullanılan tamamlanmış iş sıfatı olan "gezme fırsatını kaçırmamak" şeklindeki ifadenin kullanılması daha uygun olabilir.

Özetle, Porsuk Çayı'nda gondol turu yapmak isteyen vatandaşlar şemsiye kullanarak bunaltıcı sıcaklıkta güneşten korunmaya çalıştılar. Bu önlem diğer vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

#Eskişehir #PorsukÇayı #GondolTuru #Şemsiye #BunaltıcıSıcaklık