Gözden kaçırmayın

Yeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi TamamlandıYeni Sağlık Çalışanlarına Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, şehit ailelerini ziyaretlerine devam ediyor. Türkoğlu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da 1976 yılında şehit düşen Hasan Bayır'ın ailesini ziyaret etti. Şehidin babası Osman Amca'nın elini öperek hatırını soran Türkoğlu, "Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin, mekanları cennet olsun" dedi.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, görevi gereği şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşayan Hasan Bayır'ın ailesini ziyaret eden Türkoğlu, şehidin babası Osman Amca ile de görüştü. Türkoğlu, ailenin hatırını sorduktan sonra dua etti ve tüm şehitlere rahmet diledi.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, şehit ailelerinin yanında olmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul'da yaşayan Hasan Bayır'ın ailesini ziyaret eden Türkoğlu, ailenin hatırını sordu ve şehidin babasıyla bir süre sohbet etti. Türkoğlu, ziyaretin sonunda şehitlerimize rahmet dileyerek mekanlarının cennet olmasını temenni etti.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, şehit ailelerini unutmayarak ziyaret etmeye devam ediyor. İstanbul'da bulunan Hasan Bayır'ın ailesini ziyaret eden Türkoğlu, ailenin hatırını sormak ve destek olmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdi. Baba Osman Amca ile kısa bir süre sohbet eden Türkoğlu, şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek dualarını iletti.

#Bilecik #ŞehitAileleri #SosyalHizmetler #İlMüdürü #Ziyaret #HasanBayır #İlkayTürkoğlu #VatanAşkı #RahmetDua #Şehitler #CennetMekanları