Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarına daha etkili şekilde müdahale edebilmek ve orman bakımı, gençleştirme ve ağaçlandırma faaliyetlerini daha iyi yürütebilmek için orman yolu ağı genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Orman yangınlarıyla mücadelede alevlerin kontrol altına alınmasında büyük önem taşıyan yangın emniyet yollarının yapımı da devam ediyor.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarına daha etkili şekilde müdahale edebilmek ve orman bakımı, gençleştirme ve ağaçlandırma faaliyetlerini daha iyi yürütebilmek için orman yolu ağı genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Orman yangınlarıyla mücadelede alevlerin kontrol altına alındığı ve yangının önüne geçildiği yangın emniyet yollarının yapımı da hız kesmeden devam ediyor.

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü Alagöz Orman İşletme Şefliği sınırlarında bulunan hassas bölgelerde, orman yangınlarıyla mücadelede yangınların yok edici etkisini en aza indirmek amacıyla Yangın Emniyet Yol ve şeritleri yapılıyor. Bu çalışmalarla birlikte, yangınlarda alevlerin yayılma hızı azalacak ve yangınlar daha kontrollü bir şekilde söndürülebilecek.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarıyla daha etkili bir şekilde mücadele edebilmek ve orman alanlarını koruyabilmek için orman yolu ağı genişletme çalışmalarına devam ediyor. Yangın Emniyet Yol ve şeritlerinin yapımı, Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü Alagöz Orman İşletme Şefliği sınırlarında hassas bölgelerde yoğunlaşıyor. Bu çalışmaların amacı, orman yangınlarının olumsuz etkilerini en aza indirerek ormanlarımızın güvenliğini sağlamaktır.