Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, İsparta semalarında yarın gerçekleştirilecek olan Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi üzerindeki gösteri uçuşu öncesi bir prova uçuşu gerçekleştirdi. Isparta Belediyesi Lavanta Günleri Gençlik Festivali kapsamında cumartesi günü gerçekleştirilecek olan gösteri, Türk Yıldızları ekibinin 6 uçak ve 30 dakikalık performansıyla Isparta semalarını süsleyecek. Gösteri, Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi'nden net bir şekilde izlenebilecek.

Prova uçuşunu izleyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türk Yıldızları ekibine teşekkür ederek, gösteriye olan sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi. Prova uçuşunu gerçekleştiren pilotlar da Başkan Başdeğirmen'e teşekkür ederek, Türk Yıldızlarının gösterisini tüm halkla paylaşacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türk Yıldızlarının Isparta'daki prova uçuşunu tamamladığını açıkladı. Başkan Başdeğirmen, cumartesi günü saat 15.00'te gerçekleştirilecek olan gösteriye tüm halkı davet etti. Türk Yıldızları ekibinin 6 uçakla gerçekleştireceği gösteri, ülkenin gücünü ve tecrübeli pilotlarını sergileyecek. Başkan Başdeğirmen, Türk Yıldızlarını izleyenlerin aynı duyguyu hissedeceklerini, Türk Hava Kuvvetlerinin gücünü ve ülkenin korunmasını sağlayan pilotların becerilerini göreceğini söyledi. Ayrıca, bir Ispartalı olan Hasan Komutan'ın da bu gösteride yer alacak olmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti. Belediye Başkanı, pilotlara gösterileri için teşekkür etti.