Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Isparta Belediyesi, Fatih Mahallesi'nde bulunan ve halk pazarının kurulduğu 205 Caddenin asfaltını yenileme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, deformeye uğramış olan eski asfalt freze makinesi ile kaldırılıp yeni asfalt dökülmektedir.

Isparta Belediyesi, 2023 yılı asfalt sezonu çerçevesinde şehrin birçok noktasında çalışmalarına devam etmektedir. Özkanlar Kavşağı, Mimar Sinan Caddesi, Kaymakkapı Meydanı ve 6 Mart Caddeleri gibi şehir merkezinde başlayan asfalt çalışmaları, şimdi de farklı mahallelerdeki cadde ve sokaklarda devam etmektedir. Bu çalışmalardan biri de Fatih Mahallesi'nde bulunan 205 Cadde'ye yönelik yapılmaktadır. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, halk pazarının kurulduğu yolun yorgun asfaltı freze makinesi ile kaldırılmıştır. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yeni asfalt dökümü yapılmaktadır.

Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Başpınar, halk pazarının kurulduğu yolun asfaltının yenilenmesinin mahalle için oldukça önemli olduğunu belirtmiştir. Ayrıca, 13 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmalarının başladığını ifade etmiştir. Başpınar, eski asfaltın kaldırıldığını, altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve asfalt dökümünün başladığını dile getirerek, Belediye Başkanı ve ekibine mahalleye verdikleri destek için teşekkür etmiştir.