Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve yöneticileri, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan'ı ziyaret etti. EOSB yöneticileri, Başkan Küpeli tarafından Eskişehir OSB'nin yapısı, çalışmaları, projeleri ve yatırımlar hakkında bilgilendirildi.


EOSB'nin Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesi olduğunu belirten Başkan Küpeli, toplamda 885 işletme ve 34 milyon metrekarelik bir büyüklüğe sahip olduklarını ifade etti. Küpeli, bölgenin 50 milyon metrekarelik bir hedefe ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüğünü ve gelecek yıllar için yeni gelişme alanları hazırladıklarını söyledi. Ayrıca, EOSB'nin sanayiye eleman yetiştirmek amacıyla meslek lisesi açtığını ve önemli çalışmalar yaptığını belirtti.


AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan ise Eskişehir OSB'nin dinamik yapısı, yatırımları ve sosyal projeleriyle örnek bir bölge olduğunu ifade etti. Gürcan, Eskişehir OSB'nin ülke ekonomisine her geçen yıl daha fazla güç kattığını ve hükümetin Türk sanayisinin gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. Milletvekili Gürcan ayrıca, EOSB'nin genişleme alanlarıyla ilgili olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ve her zaman destek vereceklerini vurguladı.