Gözden kaçırmayın

Asfaltlama Çalışmaları BaşlıyorAsfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kaymakam Osman Bilici ile birlikte Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öncelikle, Emirdağ OSB Müdürü Şamil Çil'den bölgenin genel durumu, yapılan çalışmalar, eksiklikler, yatırımcı sayısı, firmalar ve inşaatı devam eden fabrikalar hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Daha sonra, yol yapım çalışmalarını ve Atık Su Arıtma Tesisi inşaatını incelediler ve yüklenici firmadan bilgi aldılar. Emirdağ OSB'de devam eden üst yapı çalışmalarını ve yatırımları gözlemleyerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ OSB'nin bölgenin geleceğini belirterek, bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgenin kalkınması ve gelişmesi için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Koyuncu, "OSB'miz, ilçemizin yanı sıra tüm bölge için bir üretim merkezi ve üs haline gelmiştir. İnşallah inşaat halindeki fabrikalarımız da kısa sürede faaliyete geçecek. Organize Sanayi Bölgemizde üretim yapan ve istihdam sağlayan tüm işletme sahiplerini tebrik ediyorum" dedi.

#Emirdağ #OrganizeSanayiBölgesi #Yatırım #Kalkınma #Üretim