Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. (TEI), çocukların çeşitli spor ve sanat dallarını tanıyarak sevmelerini sağlayan geleneksel yaz okulu etkinliğini tamamladı. Yaz okulu, 10-21 Temmuz tarihleri arasında, TEI Eskişehir Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, çocuklar 15 farklı alanda spor ve sanat etkinliklerine katıldılar.



Bu yıl 8'inci kez düzenlenen yaz okulunda çocuklar, basketbol, futbol, tenis, voleybol, binicilik gibi spor dallarının yanı sıra drama, kara kalem, cam sanatları, seramik gibi sanat dallarında da yeteneklerini sergilediler. Ayrıca paten, boyama, sokak oyunları, parkur yarışları ve VR etkinlikleri gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. 8-12 yaş arası 260 çocuğun katıldığı TEI 2023 Yaz Okulu, madalya takdimi ve sertifika töreniyle sona erdi.