Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle vatandaşların klimaya olan ilgisi arttı. Bunaltıcı havalarda serinlemek isteyen insanlar, klima satıcılarının yolunu tutuyor. Eskişehir'de yaz aylarında klima satışlarının sadece Temmuz ve Ağustos aylarında hızlandığı belirtiliyor. Klimalar arasında 12 binlik ve 18 binlik cihazlar daha çok tercih ediliyor. Klima satıcıları, vatandaşların klima alırken bazı önemli noktalara dikkat etmeleri gerektiğini vurguluyor.

Eskişehir'de klima kültürü eksikliği olduğunu savunan klima satıcısı Mustafa Tekin, kentte klimaların genellikle Temmuz ve Ağustos aylarında satıldığını söylüyor. Diğer aylarda satışların durgun olduğunu belirten Tekin, şunları dile getiriyor: "Klima satışlarımız son günlerde hareketlilik kazandı. Eskişehir'de klima kültürü yok denebilir. Klimalar genellikle Temmuz ve Ağustos aylarında satılıyor. Diğer aylarda pek fazla satış olmuyor. Şu anda ev tipi klimalar daha çok ilgi görüyor. 12 binlik, 18 binlik ve 24 binlik klimalar bulunuyor. Vatandaşlar genellikle 18 binlik klimaları tercih ediyor. 12 binlik klimaların fiyatı 13 bin 500 ila 14 bin lira arasında değişiyor. 18 binlikler ise 18 bin liradan satılıyor. Klima alırken dikkat edilmesi gereken şey, klimanın bulunduğu ortamın özellikleridir. Güneş alıp almadığına dikkat edilmeli ve sonra uygun klima seçilmelidir. En uygun klima bulunduğu ortama monte edilmelidir."

#Eskişehir #klima #havadurumu #sıcakhavalarda #serinlemek