Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcıları ve Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personelleri, Çevre Haftası kapsamında farkındalık yaratma amacıyla "Yaşanabilir Gelecek İçin Atıkları Toplamaya Ne Dersin?" sloganıyla çöp toplama etkinliğinin ikincisini düzenledi. Geçen yıl başlattıkları sosyal sorumluluk projesinin bu yılki etkinliklerini gerçekleştiren Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, yapılan bir açıklamada şunları söyledi: "Geçen etkinlik büyük bir farkındalık yarattı ve sanayi bölgemize gelen yol daha temiz olmaya başladı. Bu yıl da toplanan atıkların geçen yıla oranla daha az olacağına inanıyoruz. Amacımız bu farkındalığın herkese yayılması ve temiz bir çevreye sahip olmamızdır. Etkinliğimize gösterdikleri hassasiyet için herkese teşekkür ediyorum."

Etkinliğe geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım oldu. Kütahya OSB-Zafertepe Mahallesi arasındaki güzergahta yer alan çöpler toplanarak araçlara yüklendi. Farklı bölgelerden gelen gruplar, Sinerköy Mahallesi Sosyo Kültür Merkezi'nde bir araya gelerek Kütahya Belediyesi'nin çöp araçlarına yüklenmek üzere birleştirildi.

Etkinlik sırasında katılımcılara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Sinerköy Sosyo Kültür Merkezi binasında düzenlenen etkinlikte, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

#Kütahya #çevrehaftası #sanayibölgesi #çöptoplamametni #sorumsullukprojesi