Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Dünya futbol devi Real Madrid'e transfer olarak herkesi gururlandıran milli oyuncu Arda Güler'in forması, Eskişehir halkı tarafından yoğun talep görüyor.

18 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler'in Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferi Türk spor camiasında büyük bir gurur kaynağı oldu. Yeni takım forması da satış rekorları kırmaya devam ediyor. Özellikle Eskişehir'de satışa sunulan Arda Güler formasını almak isteyen vatandaşlar adeta sıraya girdi. Spor malzemeleri satan esnaf Bekir Kocabıçak, "Eskişehir'de EsEs forması dışında en çok talep gören forma Arda Güler forması olabilir" dedi.

"Hangi takımlı olursa olsun, Arda Güler bizim milli oyuncumuz, çocuğumuzdur"

Spor malzemeleri satan esnaf Bekir Kocabıçak, Arda Güler formalarının yoğun bir taleple karşılaştığını belirtti. Ancak yetişkin bedenlerinin tükenmiş olduğunu söyleyen Kocabıçak, "Arda Güler formaları çok fazla satılıyor. Gerçekten beklenenden daha fazla ilgi görüyor. Hepimiz onunla gurur duyuyoruz. Sonuçta Fenerbahçeli, Beşiktaşlı ya da Galatasaraylı; hangi takımlı olursa olsun, Arda Güler bizim milli oyuncumuz, çocuğumuzdur. Eskişehir halkı da büyük bir ilgi gösteriyor. Tabii ki öncelik her zaman Eskişehirspor'da olur, ama ardından milli takımımıza ve diğer Türk takımlarına destek oluruz. Şimdi Arda Güler de ekstra bir motivasyon oldu. Bazı vatandaşlar, 'Keşke Eskişehirspor formaları da herkesin üstünde olsa, çocuklar özendirilse, yeni Arda'lar Eskişehir'den çıksa' diyor. Bu da bir gerçek. Eskişehirspor hangi ligde olursa olsun asla unutulmaz, bu şehrin taraftarları da onu yalnız bırakmaz" diye konuştu.