Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da tarım işçilerinin bulunduğu bir minibüsün kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole girerek ağaçlara çarptığı korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı.

Kaza, Çay ilçesi çıkışında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden B.K. isimli şoförün kullandığı 03 M 5906 plakalı minibüs, yol kenarındaki şarampole girip ardından ağaçlara çarparak devrildi. Kazanın şiddetiyle minibüsün içerisine saplanan ağaç dalları, olayın korkunçluğunu daha da arttırdı.

Kaza haberinin ardından bölgeye polis, jandarma, AFAD ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek yaralıları ambulanslarla Çay ve Bolvadin Devlet Hastanelerine taşıdı. Yapılan incelemeler sonucunda, kimlik tespiti yapılamayan 6 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın ardından vinç yardımıyla kaldırılan minibüs, çekiciye yüklendi. Kazanın etkisiyle Afyonkarahisar-Konya karayolu yaklaşık 10 dakika trafiğe kapatıldı.

Jandarma ekipleri, kazanın neden meydana geldiğini araştırmak ve sorumluların belirlenmesi için inceleme çalışmalarına devam ediyor.

#Afyonkarahisar #kaza #tarım #minibüs #şarampoleçıkma #trafikkaza