Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da meydana gelen minibüs faciasında 7 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı. Kazanın ardından hastanede tedavi gören bir kadın, yaşadıklarını anlatarak dehşeti dile getirdi. S.T. isimli kadın, facianın nasıl gerçekleştiğini anlattı ve olayın şokunu hala atlatamadığını söyledi. İfadelerine göre, minibüs bir anda kontrolden çıktı ve şarampole sürüklendi. Ardından ağaca vurarak devrildi. Kadın, araç içinin tamamen tahrip olduğunu ve birçok kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Kendisinin ise bu sonuçtan kurtulduğunu ancak diğer insanların öldüğünü gördüğünü aktardı. S.T., kazadan sonrasında hiçbir şey hatırlamadığını ve kendisini dışarı çıkaranları da hatırlamadığını dile getirdi. Şu an tedavisinin devam ettiği belirtilen kadın, yaşanan bu korkunç olayı asla unutamayacaklarını ifade etti.



Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bir minibüs faciası meydana geldi. B.K. tarafından kullanılan minibüs, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıktı ve şarampole sürüklendi. Ardından ağaçlara çarparak devrildi. Bu korkunç olayda S.A., Ü.C.A., G.B., M.C., N.T., H.K., P.B. hayatını kaybetti. B.K. ile birlikte 7 kişi de yaralandı. Yaralılar arasında S.T., H.Ç., F.Ç., Z.M., Ö.T., Ş.A., M.B., H.E., Z.D.Ç., A.Ç., E.U., B.E. ve M.H. bulunuyor.



Kaza sonrasında Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Dr. Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven yaralıları ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaralıların genel durumlarının iyi olduğu ve tedavilerine devam edildiği açıklandı. Protokol üyeleri, doktorlardan bilgiler aldı ve yaralıların ihtiyaçları konusunda gereken desteği vereceklerini belirtti.



Tedavi gören S.T., yaşadıklarını ziyarete gelen protokol üyelerine anlattı. Kadın, kazanın nasıl gerçekleştiğini ayrıntılarıyla aktardı. İfadelerine göre, minibüs çok kalabalıktı ve ayakta duran kişiler taburelere oturmuştu çünkü koltuklar doluydu. Kadın, yolculuk sırasında bir tarla sahibinin kirazını yediklerini ve tarla sahibinin çalışanlarına para vereceğini söylediğini aktardı. Bunun üzerine işçi çavuşu ve oğlu arasında para hesapları yapıldığını belirtti. Ardından aniden bir ses duyuldu ve araç şarampole sürüklendi. Ağaca çarparak duran araca ağaçın parçalarının girdiğini ifade eden S.T., daha sonra hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Kadın, dışarı çıkarıldığını ancak bu anı da hatırlamadığını dile getirdi. Önündeki insanların hayatını kaybettiğini gören S.T., o anı hiç unutamayacağını belirtti. Şu an hastanede tedavi gören S.T.'nin durumu iyi olduğu açıklandı.



#Afyonkarahisar #minibüsfaciası #kaza #yaralılar #hayatkaybedenler