Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu, 2023-2024 yaz dönemi çalışmalarına başladı. Geçmiş yıllarda kurulan okul, Eskişehirspor'un geleceğine yeni yetenekler kazandırmayı hedefliyor. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra minik futbolcu adayları Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya geldi ve antrenör Selen Toğral eşliğinde ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde yapılan toplantının ardından minikler, ısınma hareketleri ve koşu çalışmalarıyla ilk antrenmanlarını tamamladı. Fabrika Futbol Okulu'nda uzman antrenörler gözetiminde minik yetenekler, teknik becerilerini ve yeteneklerini geliştirme şansı bulacaklar. Aynı zamanda okulda kendini gösteren futbolcular, ilerleyen dönemlerde Eskişehirspor'un alt yaş kategori takımlarına seçilme imkanı elde edebilecekler.

Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, futbol okuluna sınırlı sayıda çocuğun kaydının yapılabileceği ve kayıtların devam ettiği belirtildi. Bu sayede çocuklar, profesyonel bir futbol deneyimi yaşama fırsatı bulacak ve Eskişehirspor'un alt yapısına katılmak için bir şans elde edebilecekler. Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu, geleceğin futbol yıldızlarını yetiştirmek ve kulübü daha da ileriye taşımak için önemli bir adım atıyor.