Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği yaz okulları, ilgiyle karşılanıyor. Belediyenin bünyesinde yer alan Belde Evleri ve Deneyimli Kafelerde gerçekleştirilen yaz okullarına yoğun katılım olduğu belirtiliyor. 33 farklı noktada faaliyet gösteren Belde Evleri ve Deneyimli Kafelerde düzenlenen yaz okulu etkinlikleri çerçevesinde çocuklar, el becerilerini geliştirmenin yanı sıra sanatla iç içe olmanın keyfini de yaşama fırsatı buluyor. Resim ve figür çalışmalarıyla el becerilerini geliştiren çocuklar, bir yandan da yaz tatilini verimli bir şekilde geçiriyorlar.

Satranç eğitimleri de yaz okullarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 7-12 yaş arası çocuklara yönelik olarak haftada bir gün düzenlenen satranç kursları, uzman eğitmenlerin gözetiminde gerçekleştiriliyor. Çocuklar, planlı hareket etmenin önemini ve gerekliliğini kavradıkları bu kurslarda, stratejik düşünme ve olaylara doğru yorumlar yapabilme yeteneklerini de geliştiriyorlar. Ücretsiz olarak sunulan eğitimlere katılan çocuklar, Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkürlerini sunuyorlar.