Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da bir genç, serinlemek için girdiği baraj gölünde boğularak hayatını kaybetti. 17 yaşındaki genç, polis kurbağa adamlar tarafından sudan çıkarıldı ancak kurtarılamadı. Bu acı olayın ardından gencin ailesinin feryatları yürekleri dağladı.

Olay, Bolvadin ilçesinde bulunan Özburun Baraj Gölü'nde gerçekleşti. Ozan Fişek isimli genç bir süre haber alınamayınca ve telefon aramalarına yanıt vermemesi üzerine ailesi polis ve jandarmaya başvurdu. İhbar üzerine harekete geçen Bolvadin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Özburun Barajı çevresinde inceleme yaparken terk edilmiş bir motosiklet buldu. Daha sonra arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, Fişek'in su kenarına yakın bir noktada kıyafetlerini buldu. Bunun üzerine ekipler, AFAD ekibi ve dalgıçlardan yardım talep etti. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği Kurbağa Adamlar da olay yerine sevk edildi. Ekipler, uzun bir süre sonra Fişek'in cansız bedenini sudan çıkardı. Genç, Bolvadin Devlet Hastanesi morguna götürülerek otopsi için hazırlandı.

Olayla ilgili olarak savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Bu talihsiz olay, bir genç yaşamını yitirerek toplumda üzüntü ve endişe yarattı. Sosyal medyada #Afyonkarahisar #barajgölü #boğulma gibi etiketlerle paylaşımlar yapılıyor. Bu olay, su güvenliği ve dikkatli davranma konularında önemli bir uyarı niteliği taşıyor.