Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Manisa'da düzenlenen Atletizm Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) yarı final müsabakaları, Afyonkarahisar'ı temsil eden sporcu Havana Top'un üçüncülük derecesiyle sonuçlandı. Havana Top, uzun atlama ve 60 metre branşlarında gösterdiği performansla Gaziantep'te düzenlenecek olan final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bu gurur verici başarı, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından da takdirle karşılandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcu Havana Top'un başarısını kutlayarak, yetişmesine katkı sağlayan antrenörü ve destek veren ailesine de teşekkür etti. Kasapoğlu ayrıca, Havana Top'un elde ettiği bu derecelerin hem kendisi hem de Afyonkarahisar için gurur kaynağı olduğunu belirtti. Gaziantep'te düzenlenecek olan final müsabakalarında ilin en iyi şekilde temsil edileceğini söyledi.