Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Eskişehir'de sıcak havalarda serinlemek isteyen vatandaşlar, klimalara göre daha uygun fiyatlı olan vantilatörlere ilgi gösteriyor. Esnaf, uzun süreli sıcak hava beklentilerinin olmadığı Eskişehir'de vatandaşlara uygun fiyatlı ve basit yöntemlerle serinlemelerini tavsiye ediyor.

Eskişehir'de faaliyet gösteren bir esnaf olan Yasin Kemal Yılmaz, hava sıcaklıklarının yükselmesiyle vantilatör taleplerinin arttığını belirtti. Yılmaz, vantilatör fiyatlarının 500 ile 1500 TL arasında değiştiğini söyledi. Yılmaz, "Vantilatör gruplarında yoğun talep var. Sıcaklar devam ettikçe biz de satış yapmayı umut ediyoruz. Fiyatların yüksek olduğu bir dönemde olduğumuz için vatandaşlarımız daha uygun fiyatlı serinleme yöntemlerine yöneliyor. Vantilatör ürünleri de bu nedenle yoğun ilgi görüyor. Klima almak, insanları maddi açıdan zorluyor. Bu yüzden vantilatör talepleri artıyor. Eskişehir'de sıcak hava fazla uzun sürmüyor. Bu yüzden vatandaşlarımızın büyük maliyetlere girmek yerine uygun fiyatlı vantilatörleri tercih etmeleri daha mantıklı olur" dedi.