Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Isparta Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, yaz spor kurslarıyla taekwondo, güreş ve bocce gibi spor dallarına ilgi duyan çocuklar ve gençler için fırsat sunuyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yaz da yaz spor kursları düzenliyor. Futbol kursunun yanı sıra taekwondo, güreş ve bocce kursları da oldukça popüler. Taekwondo ve güreş kursları Halı Sarayı'ndaki Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilirken, bocce kursu Işıkkent Kapalı Spor Salonu bahçesinde yapılmaktadır. Gençler, antrenörlerinin eşliğinde hem spor yapma fırsatı buluyor hem de yaz tatilini aktif bir şekilde değerlendiriyorlar.

İsparta Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Eti, yaz spor kurslarının futbol, taekwondo, güreş, bocce, aerobik ve pilates gibi çeşitli spor dallarında devam ettiğini belirtti. Kurslara yoğun bir ilgi olduğunu dile getiren Eti, "Tüm halkımıza kurslarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kurslara katılan öğrenciler ise Isparta Belediyesi'nin yaz spor kursları sayesinde yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirdiklerini söyledi. "Kursumuz çok iyi gidiyor. Güzel bir eğitim alıyoruz ve bol bol müsabakalara katılıyoruz. Belediye başkanımıza kursların düzenlenmesinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.

#Isparta #belediyesi #yaz #spor #kursları #taekwondo #güreş #bocce #gençlik #hizmetleri #spor #müdürlüğü #futbol #aerobik #pilates #işporta #gençler #çocuklar #sporyapma #aktiftatil #eğitim #müsabaka #teşekkür