Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik'te düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. Afyonkarahisar erkek takımı, bu önemli mücadelede rakiplerine üstünlük sağlayarak Nevşehir'de yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Bu başarıyla birlikte takım, yarı final için büyük bir avantaj elde etmiş oldu.

Afyonkarahisar erkek takımı, Nevşehir'de yapılacak olan yarı final müsabakalarında boy gösterecek. Antrenör ve sporcular, bu büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek birlik ve beraberlik duygusunun spor müsabakalarında ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Bu önemli müsabakada gösterdikleri başarı ile takımın geleceği hakkında umutlu olduklarını belirttiler.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da yarı final müsabakalarında Afyonkarahisar erkek takımına ve antrenörlerine başarılar diledi. Kasapoğlu, genç sporcuların gösterdikleri azim ve yetenekleriyle finale yükselerek büyük bir başarı elde etmelerini umduklarını söyledi. Ayrıca kendilerini tebrik ederek, gelecek maçlarda da başarılarının devamını diledi.

#AnadoluYıldızlarLigi #Badminton #Afyonkarahisar #Nevşehir #YarıFinal #Spor #Başarı