Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Aydın'da düzenlenen ANALİG Tenis Grup Müsabakaları'nda, Afyonkarahisar tenis takımları büyük başarı elde etti. Erkek tenis takımı, gösterdiği üstün performans sonucunda Nevşehir'de düzenlenecek olan çeyrek finale müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Kız tenis takımı ise müsabakaları dördüncü sırada tamamladı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisarlı sporcuların elde ettikleri büyük başarılarla hem kendi şehirlerini gururlandırdıklarını hem de tenis camiasında dikkatleri üzerlerine çektiklerini belirtti. Kasapoğlu, takımların performansının ve elde ettikleri sonuçların, gelecek müsabakalara olan motivasyonlarını artıracağını ve başarılarına yeni başarılar eklemek için onları motive edeceğini söyledi. Sporculara, antrenörlere ve sporcu ailelerine yürekten teşekkür etti.

#Aydın #ANALİG #Tenis #Afyonkarahisar #Başarı