Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya'da Ressam Ahmet Yakupoğlu tarafından yenilenen ve halk arasında Maltepe Parkı olarak bilinen parkın açılışına çok az bir süre kalmış durumda. Parkı yerinde inceleyen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, parkın yapım sürecinin neden geciktiğini açıkladı. Uzun yıllar metruk halde duran ve kötü alışkanlıkların merkezi olan park, artık daha güvenli ve estetik bir görünüme kavuştu. Başkan Işık, parkın geldiği son durum hakkında vatandaşları bilgilendirerek, parkın yakında açılacağını söyledi.

Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı'nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, parkın yenilenme süreci hakkında bilgi verdi. Başkan Işık, parkın bir buçuk yıl önce düzenleme çalışmalarına başlandığını ve alt yapısının tamamlandığını ancak peyzaj ve düzenlemelerde gecikmeler yaşandığını ifade etti. Parkın peyzaj düzenlemesinin yağışlı mevsim nedeniyle tamamlanamadığını belirten Işık, şu anda hava koşullarının uygun olmasıyla birlikte ekiplerin parkta çalışmalara hız vereceğini söyledi. Başkan Işık, parkın kısa bir süre içinde tamamlanarak şehre değer katacağına inandığını dile getirdi. Parkın düzenlenmesini sabırla bekleyen vatandaşlara teşekkür eden Işık, parkın yakında kullanıma açılacağı müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, açıklamasında parkın uzun yıllar metruk bir şekilde durduğunu ve kötü alışkanlıklara ev sahipliği yaptığını vurguladı. Parkın artık daha güvenli olduğunu belirten Işık, çocukların geleceğini karartan uyuşturucu ve diğer zararlı madde ticaretinin yapıldığı bu alanda bundan sonra bir çocuğun daha geleceğinin kararmayacağı bir park oluşturacaklarını söyledi. Işık, parkın yapılmasıyla birlikte çirkin yapıların ve kaybedilen canların unutulmayacağını belirterek, bu hizmetin bölgedeki insanlar tarafından ne kadar değerli olduğunun anlaşılacağını ifade etti. Başkan Işık, şehre hayırlı olmasını dileyerek, tüm vatandaşlara saygılarını sundu.

---

#Kütahya #RessamAhmetYakupoğluParkı #MaltepeParkı #yenilenmeçalışması #KütahyaBelediyesi

#haber #park #yenilenme #KütahyaBelediyeBaşkanı