Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da geçtiğimiz 22 Temmuz'da meydana gelen servis minibüsü kazasında 8 kişi hayatını kaybetti ve 13 kişi yaralandı. Kazanın ardından yapılan soruşturmada, ehliyetsiz olduğu ortaya çıkan şoförün tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Kaza, Çay ilçesi çıkışında gerçekleşti. Berat K. (19) yönetimindeki 03 M 5906 plakalı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç, yoldan çıkarak şarampole girdi ve ardından ağaçlara çarparak devrildi. Kazada, kiraz bahçesinde çalışan Salih Akkuş, Ünal Can Akkuş, Güllüzar Balamut, Menekşe Cingöz, Neriman Turguteli, Huriye Köker, Perihan Bayar ve Aysun Çetin hayatını kaybetti. Ayrıca 13 kişi de yaralandı. Kazayı yapan minibüsün sürücüsü olan Berat K.'nın ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı. Berat K.'nın daha önce ehliyet sınavlarını geçtiği, ancak sadece sertifika alarak ehliyet başvurusunu henüz yapmadığı öğrenildi. Berat K.'nın Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü ve kafasından ciddi bir şekilde yaralandığı belirtildi.