Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda uzun yıllar çalışan Zeynep Çetinkaya, emekli oldu. 1991 yılında stajyer olarak başladığı odada, 1993 yılından beri sürekli olarak görev yapmış olan Çetinkaya, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümleri gereği emekliye ayrıldı. Emeklilik töreni, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ve ATSO personelinin katılımıyla düzenlendi.

Törende konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Zeynep Çetinkaya'ya yıllar süren emeği için teşekkür ederek, "Bu süre zarfında Odamıza sağladığın katkılar dolayısıyla minnettarız. Emekliliğin hayırlı olsun" dedi. Serteser'in ardından ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol de Çetinkaya için söz alarak, "Muhasebe birimimizle yakın bir iş birliği içinde çalıştık. Her zaman görevimizi uyum içinde yerine getirdik. Emeğiniz için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Zeynep Çetinkaya'ya bir plaket takdim etti. Tören, hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.