Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

KADES (KADIN ACİL DESTEK UYGULAMASI)

Kadınların her zaman yanında olmak ve her türlü şiddete karşı onların güvenliğini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen KADES uygulaması, rahatsızlık ve şiddet durumunda kadınlara acil destek sağlamaktadır. Kadına yönelik şiddetin hiçbir şekli kabul edilemez ve insanlık suçudur.

KADES uygulaması sayesinde, kadınlarımız kötü niyetli kişilerden korunma imkanına sahiptir. Uygulama bir panik butonu özelliği taşımakta ve kullanıcılar acil bir durumda tek bir dokunuşla en yakın polis merkezine ve ailelerine haber verebilmektedir. Bu sayede, kadınlar her an güvende hissedebilmektedir.

KADES uygulaması aynı zamanda kadınlara daha birçok fayda sağlamaktadır. Uygulama üzerinden güvendikleri kişileri takip edebilme, bir konum paylaşma özelliği gibi kullanışlı araçlara sahip olan kadınlar, kendilerini ve sevdiklerini her daim güvende hissedebilmektedir.

İçişleri Bakanlığı, KADES uygulamasıyla birlikte kadınların güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi almayı hedeflemektedir. Bu sayede, kadınlarımızın hayatlarına yönelik tehditlerin en aza indirilmesi ve şiddete maruz kalmalarının engellenmesi amaçlanmaktadır.

Şiddete maruz kalan kadınlarımızın haklarının korunması ve desteklenmesi amacıyla KADES uygulamasının yanı sıra, hukuki süreçlerde de gerekli adımlar atılmaktadır. Kadınlarımızın yaşadığı her türlü şiddet olayı ciddiyetle değerlendirilmekte ve gereken cezai işlemler uygulanmaktadır.

KADES uygulaması, kadınlara yönelik şiddetin önlenmesine ve mücadele edilmesine önemli bir katkı sağlamaktadır. İçişleri Bakanlığımız, kadınların güvenliğini sağlamak için her daim yanlarında olduğunu ve şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulamaktadır. Kadınlar artık her an KADES uygulaması sayesinde destek alabilecek ve güvende olacaklardır.

#KADES #kadınaşiddet #kadınlargüvende #kadınlaryanında #kadınlardestekolsun