Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediyesi, Emirdağlıları yüzme ile buluşturmak amacıyla Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı. Bu havuz aynı zamanda Emirdağ'ın ilk kapalı yarı olimpik yüzme havuzu olma özelliğini taşıyor. Havuz, çocuklar, gençler ve yetişkinlerin vaktini keyifli bir şekilde geçirebileceği yeni bir mekan olarak Emirdağlıların hizmetine sunuldu.

Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, haftanın büyük bir kısmında hizmet verecek. Havuz, her gün saat 09.30 ile 21.30 arasında açık olacak. Cuma ve cumartesi günleri havuz sadece kadınlara, pazar, pazartesi, salı ve çarşamba günleri ise havuz sadece erkeklere açık olacak. Perşembe günü ise havuzun bakım ve temizliği yapılacağından dolayı kapalı olacak.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu ziyaret ederek yüzmeye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Koyuncu, bu havuzla ilçenin önemli bir eksikliğini daha giderdiklerini ve Emirdağ'da yüzme bilmeyen kimse kalmaması hedefiyle bu tesisi hizmete sunduklarını belirtti. Koyuncu, "Çok çalıştık, çok çabaladık ve ilçemizde yüzme bilmeyen kimse kalmasın düşüncesiyle Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Her yaştan vatandaşı yüzme sporuyla buluşturacak olan tesisimiz Kadim Şehrimiz Emirdağ'a hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

#Emirdağ #YüzmeHavuzu #HizmeteAçıldı #Spor