Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan Spor Okulları projesi, gençlere spor alanında eğitim vermeye devam ediyor. Voleybol, jimnastik, güreş, basketbol, masa tenisi, atletizm, tenis, satranç ve futbol gibi çeşitli spor dallarında uzman antrenörler eşliğinde eğitimler düzenleniyor.

Proje hakkında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, GSB Spor Okulları'nın gençleri spor yapmaya teşvik etmeyi, spor bilincini artırmayı ve yetenekli gençleri keşfederek spor alanındaki yeteneklerini geliştirmeyi amaçladığını belirtti. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan eğitimler genç sporculara temel spor becerilerini kazandırdığı gibi sporun değerlerini ve disiplinini benimsemelerine de yardımcı oluyor. Kasapoğlu, projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Sandıklı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Araz ise Spor Okulları kapsamındaki eğitimlerin ilçedeki gençlere sosyal bir ortamda spor yapma imkanı sunduğunu ve takım ruhunu ve dayanışmayı vurguladığını ifade etti. Gençler, bu projede yeteneklerini keşfederek gelecekte spor kariyerlerine adım atmaya olanak buluyor. Araz, farklı spor branşlarındaki eğitimlerin gençlerin ilgisine göre belirlendiğini ve böylece her gencin kendisine uygun spor dalında yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatını yakaladığını söyledi.