Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar İli, Sinanpaşa İlçesi Balmahmut Köyü'nde yapılan bir kontrolde, araç sürücüsü R.T.'nin hakkında yakalama kararı olduğu tespit edildi. R.T., "Birden fazla kişi ile yağma" suçundan aranıyordu. Araçta bulunan diğer yolcular da değerlendirildi. A.A. uyuşturucu etkisi altında olduğu düşünülürken, D.M.'nin ise Kırgızistan uyruklu olduğu ve vizesinin süresinin geçmiş olduğu belirlendi.


Sinanpaşa Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı doğrultusunda yapılan aramada, 2 gram kubar esrar, 20 miligram sıvı propolis, 2 adet uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 4-5 gram metamfetamin ve 20 adet sentetik hap ele geçirildi.


R.T. tutuklandı ve Afyonkarahisar 2 No'lu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. D.M. ise vize süresini ihlal ettiği için Kütahya Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. A.A. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.


Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir.


#Afyonkarahisar #Suç #Uyuşturucu #Jandarma #Haber