Gözden kaçırmayın

İlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenlediİlçe Jandarma Komutanlığı, Afyonkarahisar'da Emaye Fabrikasında İşçilere Bilgilendirme Etkinliği Düzenledi

Emirdağ Belediyesi, Muharrem ayının onuncu günü dolayısıyla Aşure Günü etkinliği düzenledi. Cuma namazı çıkışı Çarşı Camii önünde gerçekleşen etkinlikte ekiplerimiz vatandaşlara ve esnaflarımıza aşure ikram etti. Bu geleneksel etkinlik, aşure geleneğinin sürdürülmesi amacıyla düzenlenmiştir.

Vatandaşlarımız Aşure Günü etkinliğinden oldukça memnun kaldılar ve Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'ya ve ekibimize teşekkür ettiler. Aşure, bereketli bir yemek olarak kabul edilmekte ve birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisinde bulunmaktadır.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Muharrem ayının İslam aleminin tümüne ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini diledi. Aşure geleneği, Müslüman toplumunda önemli bir yemeğidir ve birçok farklı kültürde benimsenmiştir. Bu etkinlikle aşure geleneğini sürdürerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirme amacı güdülmüştür. Belediye Başkanımız Koyuncu, bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etmektedir.