Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi Atletizm Pisti'nde düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu İl Seçmeleri, 50 sporcu tarafından katılım sağlanarak sona erdi. Müsabakaların ardından dereceye giren sporcular, Sivas ilinde gerçekleştirilecek olan Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'ı temsil etme hakkı kazandı.

Afyonkarahisar, spor kenti olarak anılan bir yerleşim alanı olmasının yanı sıra müsabakaların aralıksız olarak devam ettiği bir şehir. Bu kez Atletizm Pisti'nde düzenlenen okçuluk il seçmeleri büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmada başarılı olan sporcular, ilerleyen aşamalarda Afyonkarahisar'ı temsil etmek üzere Sivas'da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası'na katılacaklar.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından, dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlendi ve madalyaları takdim edildi. Bu ödül töreniyle birlikte, sporcuların başarılı performansları kutlandı ve onlara teşekkür edildi. Şimdi gözler, Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'ı en iyi şekilde temsil edecek sporcuların performansına çevrildi.