Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehirspor taraftarı olan Büşra ve Fatih çifti, 3 yıl önce Osmanlıspor deplasmanında tanıştı. Bu tanışma, arkadaşlığa dönüşerek aşka ilerledi ve çift, dünya evine girmeye karar verdi. Eskişehir'de yaşayan Büşra ve Fatih, Eskişehirspor ile başlayan hikayelerini düğün töreninde tribün kültürüyle harmanladılar. Meşaleler eşliğinde yapılan düğünde, çift ve misafirler Eskişehirspor besteleri söyledi.

Fatih Ak, eşiyle deplasman yolculuğunda tanıştıklarını ve düğünlerini tribün kültürüne uygun olarak düzenlediklerini belirtti. Çift, yıllar önce Ankara'ya gittikleri bir deplasmanda tanıştıklarını ve birbirlerinden hoşlandıklarını aktardı. Eskişehirspor davasının en büyük hediyesinin eşi olduğunu dile getiren Fatih Ak, düğünlerinde meşaleler yaktıklarını ve gelinlerini tribün kültürüyle karşıladıklarını söyledi.

Büşra Ak ise deplasman yolculuğu sonrası başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü vurguladı. İlk kez eşini statta gördüğünü, birbirlerine ilgi duyduklarını ve Osmanlıspor deplasmanında daha fazla zaman geçirip tanışma fırsatı bulduklarını ifade etti. Eskişehirspor'un hayatına en büyük katkısının eşi olduğunu belirten Büşra Ak, ona teşekkür etti. Çift, Eskişehirspor sevgileriyle birlikte büyüdüklerini ve bu durumdan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.