Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 18 yıl önce başlatılan ve her yıl düzenlenen Birlik Günü etkinliği, bu yıl da köylü vatandaşların büyük ilgisiyle gerçekleşti. Sarıdayı Köyü'nde başlayan etkinliğe yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Programın başında köy mezarlığında Mevlid-i Şerif okundu ve İlçe Müftüsü Dr. Şerif Gedik tarafından dua edildi. Ardından köy meydanında pilav ikramı yapıldı. Köy Muhtarı Nizamettin Eryılmaz, konuşmasında her yıl Temmuz ayında düzenlenen Birlik Günü etkinliğine köy halkının heyecanla katıldığını belirtti ve etkinliğin düzenlenmesinde destek olan köy halkına ve katılımcılara teşekkür etti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, bu tarz etkinliklerin birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirdiğine dikkat çekerek Sarıdayı köyünde düzenlenen etkinliğin de bu bağın bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'in yanı sıra Bilecik Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, çevre illerden davetli birçok vatandaş ve Sarıdayı Köyü sakinleri de Birlik Günü etkinliğine katıldı.