Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesisinde yapılan yenileme çalışmalarının ardından yeni beton santrali üretime başladı. Bu sayede mevcut kilit parke, bordür ve begonit taş üretimi çeşitlendirildi ve üretim kapasitesi üç katına çıktı.

Isparta Belediyesi bünyesindeki eski adıyla ISTEM olan Fen İşleri Müdürlüğü Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesisinde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının son aşamasına gelindi. Tesislerde kilit ve parke taşı basma makinesi alınarak üretim artırılmıştı. Şimdi ise yeni beton santrali devreye alındı ve bu sayede mevcut kilit parke, bordür ve begonit taş üretimi çeşitlendirildi ve üretim kapasitesi üç katına çıktı. Eskiden sadece 2 çeşit kilit parke taşı ve begonit üretilirken, şimdi ise tesislerdeki yenileme çalışmalarıyla birlikte bu sayı 7 farklı çeşide yükseltildi. Bu gelişme şehrin cadde, sokak ve meydanlarının farklı desenlere sahip kilit parke taşı ve renkli begonit taşlarla süslenebileceği anlamına geliyor.

Ayrıca tesislerde bulunan mevcut makinenin de revizyonu yapıldı ve bu revizyon sayesinde üretim kapasitesi artırıldı. Artık Doğaltaş ve Beton Elemanları Tesisinde günlük bin 800 metrekare kilit parke, bordür ve begonit taş üretimi yapılabiliyor.