Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir ve çevresindeki bölgede hava sıcaklıklarının önemli ölçüde artması bekleniyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bu hafta ortasından itibaren bölge genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Sıcaklık artışının gelecek hafta başına kadar devam etmesi bekleniyor ve mevsim normallerinin 4 ila 9 derece üzerine çıkabileceği öngörülüyor.

Yapılan tahminlere göre, önümüzdeki günlerde Eskişehir merkezi dahil olmak üzere bölgenin il merkezlerinde en yüksek hava sıcaklıklarının 32 ila 39 derece arasında olması bekleniyor. Bursa'da ise bu değerler 33 ila 39 derece arasında olacak. Kütahya'da 33 ila 38, Bilecik'te ise 30 ila 38 derece arasında hava sıcaklıkları bekleniyor.

Bu sıcak hava dalgası nedeniyle, özellikle kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar ve çocuklar gibi hassas grupların, günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları gerektiği konusunda vatandaşlar uyarıldı. Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.