Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Kitap Kulübü Yayınları, yeni bir kitabı daha okurlarla buluşturuyor. Eğitimci yazar Şevket Yalçın'ın ikinci kitabı olan "Hayatın Penceresinden Dökülenler" adlı öykü çalışması, farklı temaları içermektedir. Şevket Yalçın, daha önce okurların beğenisine sunduğu "Özgürlüğe Aşık Mavilikler" adlı şiir kitabının ardından ikinci bir edebi eser yayınlamanın mutluluğunu yaşamaktadır.

Eğitimci yazar Şevket Yalçın, kitap hakkında yaptığı değerlendirmede, "Kitap, adeta toplumsal bir seyir niteliği taşıyor. Bazı hikayelerimde toplumsal problemlere değiniyorum. Örneğin, "Deli Hasan" öyküsünde bu tür bir yansıma görülebilir. Toplumsal gerçekçi bir yaklaşımla ele aldığımı belirtmek isterim" dedi ve önceki şiir eserinde de aynı yaklaşımı benimsediğini hatırlattı.

Kitaptaki öne çıkan hikayelere de değinen Yalçın, "Acemi Balıkçı" adlı öykünün kendisi için çok özel olduğunu belirtti ve yıllar sonra benzer bir olayın bir haber bülteninde yer aldığını söyledi.