Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Bilecik Belediyeler Birliği, il genelindeki içme suyu sorunlarının ele alınması amacıyla olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman başkanlık etti. Belediye başkanları ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantı, İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. Başkan Yaman, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, "Bilecik Belediyeler Birliği olarak olağanüstü toplantımızı Belediye başkanlarımızın ve meclis üyelerimizin katılımıyla İl genel meclisi toplantı salonunda gerçekleştirdik. Toplantının hayırlara vesile olmasını umarken katılan tüm başkanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantı sonunda söz alan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ise, "Bilecik Belediyeler Birliği'nin 2023 Yılı Olağanüstü Meclis Toplantısı'na katıldım. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği konularını ve yaşanan kesintileri gündem dışı olarak mecliste görüştük ve Bilecik Belediyesi olarak üzerimize düşen tüm çalışmaları yapmaya hazır olduğumuzu belirttik" dedi.