Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi, sürekli büyüyen bir hastanedir ve günde 3 bin 500 hastaya poliklinik hizmeti vermektedir. Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy, idari personel, asistanlar ve öğretim üyelerinin yanı sıra yaklaşık 2 bin 300 kişilik çalışan sayısına dikkat çekerek hastanenin küçük bir ilçe gibi göründüğünü belirtti. Başhekim Gürsoy ayrıca hastanenin Eskişehir'in yanı sıra Bilecik, Afyon ve Kütahya gibi diğer illerden de hastalar kabul ettiğini ve tercih edildiğini söyledi. Hastanenin kaliteli hizmeti ve nitelikli öğretim kadrosuyla ön plana çıktığını belirten Prof. Dr. Gürsoy, hastanenin eksikliklerini gidermek ve daha iyi hizmet sunmak için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi, bünyesinde bulunan kaliteli ekibin yanı sıra zengin bir ekipmana sahiptir. Hastanenin konumu itibariyle Ankara'ya ve Bursa'ya yakın bir coğrafyada bulunduğunu belirten Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy, hastanenin kendi hastalarını büyük şehirlere göndermeden tedavilerini burada çözdüğünü söyledi. Eskişehir dışında Bilecik, Afyon ve Kütahya ile birlikte 2-3 milyonluk bir nüfusa hizmet verdiklerini belirten Başhekim Gürsoy, hastanenin hemen hemen her alanda hizmet verebilen bir kurum olduğunu ve son teknolojiyi kullanarak kaliteli hizmet sunduklarını vurguladı.

Hasta memnuniyetinin çalışan memnuniyetiyle paralel olarak ilerlediğine değinen Başhekim Gürsoy, öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve tüm sağlık çalışanlarının rahat ve huzurlu bir ortamda çalışması durumunda, hasta memnuniyetinin doğrudan artacağını belirtti. Hastane içindeki eksiklikleri gidermek ve hizmet verilen alanları daha modern, düzenli ve temiz hale getirmek için çaba sarf ettiklerini söyleyen Gürsoy, hastaneye olan yoğun taleple ilgili olarak da açıklama yaptı. Gürsoy, hastaların daha kısa sürede randevu almak ve muayene olmak istediğini ve bu durumun hastanenin tercih edildiğini gösterdiğini ifade etti. Yoğun talebe rağmen hastaların taleplerini karşılamak ve kaliteyi daha da artırmak için çaba göstereceklerini belirten Gürsoy, üniversite hastanelerinde yoğun talepten dolayı bir yığılma olduğunu ancak bu durumu düzeltmek için çalışacaklarını vurguladı.