Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışı yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik bir operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda, 360 adet sentetik ecza ele geçirildi. Yakalanan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Kütahya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün çalışmaları sonucunda, ilimizde sokak satıcıları olarak bilinen torbacılara karşı yapılan operasyonda, E.E isimli şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığı belirlendi ve gerekli delillendirme çalışmaları yapıldı. Ardından E.E'nin ilimize madde getireceğine dair bilgi alınması üzerine, S.U, H.K, F.U ve O.E isimli şüphelilerle birlikte bulundukları araçta yakalandı. Araçta ve E.E'nin evinde yapılan aramalarda, 360 adet sentetik ecza ve 1 adet hassas terazi bulundu. Devam eden çalışmalarda, şüphelilerin yol kenarına attıkları 150 gram metamfetamin de ele geçirildi. Şüpheli şahıslar, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. S.U, F.U ve O.E isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, E.E ve H.K isimli şüpheliler tutuklandı" denildi.

#Kütahya #NarkotikSuçlarlaMücadele #Uyuşturucu #Operasyon #Tutuklama