Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Uluslararası Marmara Cup Karate Turnuvası'nda Milli Takım adına yarışan Bilecikli sporcular, başarılı bir performans sergileyerek şehirlerini gururlandırdı. İstanbul'da düzenlenen turnuvada 1308 Osmaneli Belediye takımı sporcuları Gülce Beyza Göybulak, Aybike Kıyıcı, Hüma Zeynep Kaya ve İkbal Nisa Bozkurt üçüncülük derecesi elde etti.



Bu başarılarıyla evlerine dönen sporcular, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal tarafından tebrik edildi. Kaymakam Ünal, "Sporcularımız her turnuvada kendilerini gösteriyorlar ve gerçekten başarılı sonuçlar alıyorlar. Bu başarılar beni ve ilçemizi gururlandırıyor. Sporcularımızın en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen Belediye Başkanımız Münür Şahin, antrenörler Murat Salih ve Tuba Kurnaz çiftini, sporcu kızlarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Hangi branşta olursa olsun, sporcularımız her zaman destekçimiz olacak" dedi.