Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), kentin farklı ilçelerinde meydana gelen 5 motosiklet hırsızlığı olayını çözdü. Yapılan 218 saatlik kamera incelemesi sonucunda, 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Bolvadin ilçesinde yaşayan M.A.O isimli bir şahıs, motosikletinin çalındığını söyleyerek jandarmaya başvurdu. İhbar üzerine Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri harekete geçti. Ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını yaklaşık 218 saat boyunca inceledikten sonra olayı gerçekleştiren şahısların Y.B. (19) ve F.B. (16) olduğunu belirledi. Şahıslar Bolvadin ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı ve çalınan motosiklet M.A.O'ya teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.

Yapılan soruşturma sonucunda, ekipler şahısların daha önce Bolvadin'de 2, Şuhut ilçesinde 2 ve Çay ilçesinde 1 motosikletin çalınması olaylarının da failleri olduklarını tespit etti.

Gözaltına alınan şahıslar, adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.


#Afyonkarahisar #Jandarma #MotosikletHırsızlığı #Yakalama #SuçAraştırma