Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Karaağaç Mahallesi'nde yapılan esnaf buluşmalarına devam etti. Başkan Başdeğirmen, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek, mahalleye yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulundu. Ayrıca, belediye daire müdürlerine talimatlar verdi. Esnaf, Başkan Başdeğirmen'e teşekkür ederek, "Başkanımız Isparta'mıza hizmet vermek için var gücüyle çalışıyor. Allah razı olsun" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarını mahallelerde sürdürüyor. Başkan Başdeğirmen, esnaflarla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinliyor ve gerekli isteklerin yerine getirilmesi için daire müdürlerine talimatlar veriyor. En son olarak Karaağaç Mahallesi'nde esnaf buluşması gerçekleşti. Başkan Başdeğirmen, mahallenin ve şehrin daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için neler yapabileceklerini istişare etti. Esnaf buluşmalarının amacının hoş sohbetler yaparak, ihtiyaçların belirlenmesi ve bu ihtiyaçların karşılanması olduğunu ifade eden Başkan Başdeğirmen, bugüne kadar yapılan toplantılardan olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. Karaağaç Mahallesi'nde kurulan halk pazarının şehrin en büyük pazarlarından biri olduğunu belirten Başkan Başdeğirmen, bu nedenle mahallenin daha da güzelleşmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Başdeğirmen, "Bu mahallemize her şeyin en iyisini ve en güzelini yapmak bizim vazifemiz" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Millet Bahçesi'nin Karaağaç Mahallesi'nin değerini artırdığını belirtti. Millet Bahçesi alanının 2 yıl öncesine kadar atıl durumda olduğunu ve taş binaların da bakımsız olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, bu nedenle buraların yenilenmesi gerektiğini ifade etti. Millet Bahçesi'nin yapımıyla ilgili olarak seçim öncesinde verilen bir söz olduğunu belirten Başkan Başdeğirmen, inşaatın yüzde 95'inin tamamlandığını ve 30 Ağustos'ta hizmete açmak istediklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen, yapının restorasyon çalışmalarının devam ettiğini ve yeşil alanların kullanılabileceğini belirtti. Millet Bahçesi için 32 bin ağaç dikildiğini ve projenin mükemmel bir şekilde sonuçlandığını ifade etti.

Başkan Başdeğirmen, İstasyon Caddesi'nin uzun yıllar bakımsız kaldığını ve çevre düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirtti. Kaymakkapı Meydanı'ndan Millet Bahçesi'ne giden yolun güzelleştirildiğini söyleyen Başkan Başdeğirmen, Karaağaç Mahallesi'nde yeni açılan bulvarın trafiği rahatlattığını ve mahalle meydanını yenilemek için projelerin hazırlandığını belirtti.

Davraz Çarşamba Kapalı Pazaryeri'ndeki çalışmalara da değinen Başkan Başdeğirmen, çatının çökmesinden sonra yeni bir projelendirme yapıldığını ve temelin kazıklarla yeniden atıldığını söyledi. Pazaryerinin 1,5 ay içerisinde hizmete açılacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnafa teşekkür ederek, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti ve birlikte güzel günlerde olmayı diledi.