Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yaşanan bir bıçaklı kavga sonucunda 18 yaşındaki Doğan Çiftçi'nin öldürülmesiyle ilgili şüpheli adliyeye sevk edildi.


Olay, dün gece Gültepe Mahallesi Ulusoylar Sokak'ta meydana geldi. Alkollü oldukları iddia edilen bir arkadaş grubu arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda 24 yaşındaki M.T., Doğan Çiftçi ve Y.E.'yi bıçakla yaraladı.


İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Doğan Çiftçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı Y.E.'nin durumunun ise iyi olduğu belirtildi.


Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda cinayet şüphelisi M.T., yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.