Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı, Atlı Jandarma Timi'ni önleyici kolluk kuvveti olarak görevlendirmiştir. Tim, 25 Temmuz-02 Eylül 2023 tarihleri arasında Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nın harekat kontrolünde görev yapacak. Timin 3 asayiş atı, 3 binici, 2 at bakıcısı, 1 araç şoförü ve 1 at taşıyıcı araçtan oluştuğu belirtilmektedir.

Atlı Jandarma Timi, Afyonkarahisar İl sınırları içerisinde çeşitli görevler yapacak. Bu görevler arasında Frig Vadisi, Ayazini Köyü, Demirli Köyü, Döver Beldesi, Bayramaliler Köyü, Kayıhan Beldesi, Üçlerkayası Köyü, Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı ve turizm yoğunluğunun olduğu bölgelerde devriye faaliyeti icra etmek bulunuyor. Ayrıca, Büyük Taarruzun 101'inci Yıl Zafer Haftası Kutlamaları'na katılacak olan tim, etkinliklerde görev alacak.

JAKEM Komutanlığı'nın görevlendirdiği Atlı Jandarma Timi'nin görevleri kamuoyuna duyurulmuştur. Bu görevler kapsamında timin Afyonkarahisar İl sınırlarındaki çeşitli bölgelerde devriye faaliyeti yapacağı ve Büyük Taarruzun 101'inci Yıl Zafer Haftası Kutlamaları'na katılacağı belirtilmektedir. Timin 3 asayiş atı, 3 binici, 2 at bakıcısı, 1 araç şoförü ve 1 at taşıyıcı araçtan oluştuğu ifade edilmektedir.