Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Isparta Belediyesi, çocuklar için mahalle etkinlikleri düzenleyerek tatil sezonunu eğlenceli geçirmelerini sağlıyor. İlk etkinlik Hızırbey Mahallesi'nde gerçekleşti ve çocuklara kukla gösterisi ve müzikal gösteriler sunuldu. Ayrıca çocuklar boyama atölyelerine katılarak el becerilerini geliştirdiler. Etkinliklere çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mahalle çocuk etkinlikleri belirlenen program dahilinde her gün farklı mahallelerde gerçekleştirilecek.


Isparta Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik mahalle etkinlikleri düzenliyor. Bir boya firmasının da destek verdiği etkinliklerde çocuklara gösteriler sunuluyor ve ücretsiz ikramlarda bulunuluyor. Ayrıca çocuklar boyama atölyelerine katılarak el becerilerini geliştiriyorlar.


Hızırbey Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar ve vatandaşlar gösterileri izlediler ve boyama atölyelerine katılarak eğlendiler. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, etkinliğe katılarak çocuklar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Başdeğirmen, çocuklar ve vatandaşlarla fotoğraf çektirerek keyifli anlar geçirdi. Mahalle çocuk etkinlikleri belirlenen program dahilinde her gün farklı mahallelerde gerçekleştirilecek.


Etkinliklere katılan çocuklar, Isparta Belediyesi'ne teşekkür etti ve keyifli zaman geçirdiklerini söyledi. Aileler de etkinliklerin düzenlenmesinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti.


Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Arslan, çocukların yaz tatilinde eğlenceli zaman geçirmelerini ve fiziksel, ruhsal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Arslan, çocuk tiyatrosu, kukla ve palyaço gösterileri ile atölye çalışmalarının da yer aldığı etkinliklerin bir ay boyunca 25 mahallede gerçekleştirileceğini söyledi.


Hızırbey Mahallesi sakinlerinden Atatürk Kütüphanesi kurucusu Mustafa Kemal Pınar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in hizmetlerini takdirle takip ettiğini söyledi. Başkan Başdeğirmen, çocuklara etkinlikten keyif alıp almadıklarını sorduğunda çocuklar çok eğlendiklerini ifade etti.