Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı19 Eylül Gaziler Günü İhsaniye'de Coşkuyla Kutlandı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, çalışma arkadaşlarının sevindiği bir sözleşmeye imza attı. Emirdağ Belediyesi'ne bağlı Üç Hilal Şirketi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşme gereğince en düşük işçi maaşı 16 bin liraya yükseltildi. Belediye çalışanları, bu zamdan dolayı memnuniyetlerini dile getirebilmek için Başkan Koyuncu'ya teşekkür etmek amacıyla çiçek takdim ettiler.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, imzalanan sözleşmenin maaş zammının hayırlı olmasını diledi. Koyuncu, "Amacımız kadim şehrimiz Emirdağ'a hizmet etmek ve bu şehri büyütmek. Yılbaşında sendika ile yapmış olduğumuz görüşmelerde hemen hemen sendikamızın istediği rakamı verdik ve memnun olduğunuzu biliyoruz. Sizin memnuniyetiniz benim memnuniyetim, idarenin memnuniyeti demektir. Sizler sabahları işe ne kadar mutlu gelirseniz o kadar güzel hizmet edeceğinizi biliyoruz." şeklinde konuştu. Koyuncu, sözleşmenin şartlar dahilinde bölgenin en yüksek rakamını verdiğini ve bundan en ufak bir şüphelerinin olmaması gerektiğini belirtti.

Başkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesi'nin zenginleştikçe çalışanlarının ücretinin arttığını ifade etti. "Belediyeye gelen parayı sizlerle paylaşmaktan son derece mutluyum. Tabii ki yapmış olduğumuz zamda sendikamızın büyük bir payı var ama en büyük pay sizlerin. Ben sizlerden memnunum, memnun olduğum için sendikamızın söylediği rakama evet dedik." diyen Koyuncu, Türkiye'de en düşük asgari ücretin 11 bin 400 TL olduğunu hatırlattı ve Emirdağ Belediyesi'nin asgari ücretinin 16 bin TL olduğunu duyurdu.

Verilen zamdan oldukça memnun olan belediye çalışanları, Başkan Koyuncu'ya teşekkürlerini ileterek, "Göreve geldiğiniz günden itibaren her zaman bizlerin yanında oldunuz. Çok teşekkür ederiz. Hizmetlerimizde Emirdağlı hemşerilerimizin istekleri önceliğimiz." şeklinde konuştular.

Sözleşme imza programında Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesi'ne bağlı Üç Hilal Şirketi Müdürü Ali Ekber Şimşek, Hizmet-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş, belediye birim amirleri ve belediye çalışanları yer aldı.


#Emirdağ #BelediyeBaşkanı #SerkanKoyuncu #maaşzammı #toplusözleşme #işçihakları